^ Back to Top

Η ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Β.Ε συστάθηκε νομικά το 1996 σαν αποτέλεσμα της μετατροπής της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΕΠΕ, η οποία είχε συσταθεί το 1978 και δραστηριοποιούνταν με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης σκυροδέματος.

Στο διάστημα, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Β.Ε. εκπόνησε και υλοποίησε ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο, πέτυχε να εναρμονίσει την ποιότητα των προϊόντων της με τις απαιτήσεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος και να αυξήσει σημαντικά την παραγωγική της δυναμικότητα.

Με τη δημιουργία αμμοχαλικορυχείων και λατομείου αδρανών υλικών, τα σπουδαιότερα των οποίων βρίσκονται στον ποταμό Αλιάκμονα και στους Γεωργιανούς Βεροίας, εξασφαλίζει την επιθυμητή και σε σταθερή βάση ποιότητα αδρανών υλικών, τα οποία είναι απαραίτητα για την παραγωγή σκυροδέματος υψηλής ποιότητας.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν η ανάδειξή της σε μια τεχνολογικά σύγχρονη μονάδα παραγωγής και διάθεσης σκυροδέματος και η κατάληψη μιας σημαντικής θέσης στον συγκεκριμένο τομέα στον Νομό Ημαθίας και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 





Copyright ©2011 Σκυρόδεμα Βεροίας Α.Β.Ε. All rights reserved. Designed by: dTek NET.working